Workshops

Närmast på tur står en workshop för dig som vill ha ett friare liv.

Friare som individ, människa med en egen fri vilja

En fri människa är hon som inte styrs av andras åsikter, krav eller förväntningar utan som vågar stå upp för sig själv och sina önskningar och behov. Som säger NEJ till andra när det behövs.

Hur går det till? Är det ens värt besväret? Du kanske tänker att du har det ju bra och gillar ditt liv. Ja men då är det inte dags än för dig. Tack för att du tittade in.

Min egen upplevelse är att de flesta vågar inte känna efter om de saknar något i livet. Kanske de oroar sig för hur de kommer må om de kommer underfund med att något saknas eller att de bär på en känsla av att inte vara betydelsefull. Kanske de inte vågar släppa in kärleken i sig själva.

Hur fungerar workshopen?

Vi diskuterar vad självkänsla är och vad det innebär att höja den.

Det ingår alltid några enkla övningar och man deltar så mycket som man villl.

Du kommer få praktiska förslag på hur du kan prioritera dig själv och dina behov och hur du kan be andra om att ge dig det du behöver.

Workshop ”Bästa Livet – Liten” är 2-3 timmar beroende på hur många deltagare det är.

Är man beredd på att satsa lite mer på sig själv redan från början är Workshop ”Bästa Livet – Mellan” bättre. I den är målet att komma till djupare insikter och vi går igenom tekniker som kräver mer motivation. Tid ca 4 timmar.

Minsta antal deltagare 4 personer.

Introduktionspriser:

”Liten” 400 kr/person

”Mellan” 750 kr/person

Eventuell lokalhyra fördelas på deltagarna.